Recept van cookidoo, vereenvoudigd door ca1000

Ingrediënten
· 600 g vaste tofu in blokjes
· 1 teentje knoflook
· sap en zest van 1 citroen
· 10 g vers gemalen peterselie
· 60 g olijfolie
· 10 g balsamico azijn
· 1 theelepel fijn zeezout
· vers gemalen zwarte peper
· 600 g aubergine
· 600 g verse rijpe tomaten
· 4 dun gesneden lente uitjes
Bereiding
Laat de tofu marineren in het gehakte mengsel van look, zest en sap van citroen, peterselie, 10 g olie, balsamico azijn, 1/2de theelepel zout en snuifje peper
Laat 40 g olie, aubergines en tomaten 30 minuten koken, voeg 1/2de theelepel zout en snuifje peper toe
Bak de gemarineerde tofu in 5-tal minuten tot de tofu licht crispy is
Leg de gebakken tofu op de saus en bestrooi met de lente ui
Reactie schrijven