Recept van cookidoo

Ingrediënten
· 1 fijn gehakt teentje knoflook
· 100 g fijn gehakte ui
· 1 theelepel zout
· 30 g olijfolie
· 75 g Thaise rode currypasta
· 200 g kokosmelk
· 200 g water
· 400 g bloemige aardappelen, in blokjes
· 100 g wortelen, in blokjes
· 600 g vegan “chicken” (vb. van de Vegetarische Slager)
· 150 g diepvriesdoperwten
· 20 g limoensap (optioneel)
· Handvol (Thaise ) basilicum (optioneel)
· 1 versnipperde verse rode chilipeper (optioneel)
Bereiding
Sauteer teentje look, ui, zout en currypasta 3 minuten in olie
Voeg kokosmelk, water, aardappelen en wortelen toe en laat 12 minuten koken
Voeg vegan “chicken” en diepvriesdoperwten toe en laat nog 8 minuten pruttelen
Voeg voor het serveren 20 g limoensap,
basilicum en chilipeper toe
Serveer met rijst
Reactie schrijven