Recept op basis van cookidoo

Ingrediënten
· 100 g fijn gehakte cashewnoten
· 1 handvol fijn gehakte verse koriander
· 2 fijn gehakte uien
· 2 fijn gehakte knoflookteentjes
· ½ fijn gehakte verse rode chilipeper, van zaadjes ontdaan
· 10 g fijn gehakte gember
· 30 g plantaardige boter
· 300 g water
· 200 g kokosmelk
· 600 g vast kokende aardappelen, in stukjes, gestoomd
· 600 g gemengde groenten en eventueel tofublokjes
· 30 g tomatenpuree
· 1 theelepel madras curry
· 1 theelepel gemalen komijn
· 1 theelepel zout
· ¼ theelepel vers gemalen peper
Bereiding
Sauteer uien, look, chili en gember 3 minuten in boter
Voeg water, kokosmelk en cashewnoten toe en laat een half uur pruttelen terwijl de aardappelen en gemengde groenten stomen
Pureer tomatenpuree, curry, komijn, zout en peper in de stoomvloeistof
Meng de gestoomde groenten, de saus en de koriander
Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven