Recept op basis van cookidoo

Ingrediënten
· 300 g fijngehakte bloemkool
· 1 ½ theelepel wasabipasta
· 1 theelepel sesamolie
· 50 g fijngehakte cashewnoten
· 1 advocado
· 3 norivellen
· 1 fijngesnipperde sjalot
· ½ fijn gesnipperde groene paprika
Bereiding
Blend advocado, cashewnoten, sesamolie en wasabi tot een zacht mengsel
Leg een norivel met de glanzende kant naar beneden op een bamboesushimatje
Verdeel 6 eetlepels van de bloemkool over de onderste tweederde van het norivel
Spreid 1/3de van het avocadomengsel in een lijn over de bloemkool aan het uiteinde dat zich het dichtst bij jou bevindt
Leg paprika en sjalotten op het avocadomengsel
Bestrijk de vrije rand van het norivel met water
Rol de nori met behulp van de sushimat van onder naar boven
Laat 1-2 minuten rusten, snijd in 6 stukken
Herhaal dit met elk noriblad
Wil je de plantaardige recepten en tips ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.

Reactie schrijven