Recept van cookidoo
![](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=328x10000:format=jpg/path/s0a8a172836658edf/image/i0c0fa2213f0ff8fc/version/1575464908/image.jpg)
Ingrediënten
· 80 g water
· 1 fijn gehakte rode ui
· 3 cm fijn gehakte verse gember
· 4 fijn gehakte teentjes knoflook
· 60 g olijfolie
· 2 theelepels tomatenpuree
· 1 theelepel gemalen komijn
· 1 theelepel gemalen koriander
· ½ theelepel gemalen kurkuma
· ½ theelepel chillipoeder
· 400 g kokosmelk
· 1 theelepel zout
· ½ theelepel vers gemalen zwarte peper
· 500 g aardappelblokjes
· 400 g gehakte tomaten
· 600 g diepvrieserwtjes
Bereiding
Kook ui, gember en look 10 minuten in water en olie
Voeg tomatenpuree, komijn, koriander, kurkuma en chilipoeder toe en laat nog 2 minuten doorkoken
Voeg kokosmelk, zout, peper, aardappelblokjes en tomaten toe en laat verder koken tot de aardappelblokjes gaar zijn (ongeveer 20 minuten)
Voeg de erwtjes toe en laat nog 5 minuten verder pruttelen
Reactie schrijven