tofu, seitan, soja en zo

Vier keer vegan chicken curry

Chili sin carne
Chili sin carne kan je op zo ontzettend veel manieren serveren: in een wrap, met rijst, met tacoschelpen, of met tacochips, met pannenkoekjes, met zoete aardappel, ...

Biertaart van Jacky Bakerman De Riviere
Ter gelegenheid van de 5de verjaardag van wat vegans (w)eten maakte Jacky Bakerman De Riviere deze overheerlijke biertaart met pastinaak, wortel, champignons en plantaardig gehakt.

Gevulde paprika
Paprika gevuld met vegan gehakt kan als vleesvervanger in een klassiek gerecht geserveerd worden.

Seitan zelf maken
Seitan zonder additieven? Gewoon zelf maken. Er is niets moeilijk aan.

Shepherd's pie met spruitjes in de hoofdrol
Shepherd's pie was oorspronkelijk een gerecht om restjes in te verwerken. Dat kan natuurlijk nog altijd want je kan het met eender welke groenten klaarmaken.

Drie tofu marinades
Zet de gemarineerde tofu voor het bakken een nachtje in de koelkast.

Paella
Paella kan je perfect verplantaardigen met gemarineerde of gerookte tofu. Je kan er nog een pikant vegan worstje of enkele vegan chicken blokjes aan toevoegen.

Vegan balletjes met Luikse saus
Hans Vanelderen postte in de facebookgroep "Wat vegans (w)eten" een recept voor vegan balletjes in Luikse saus!

20 X een blok tofu en nu?
Weet jij ook niet goed wat je met die witte blok op je aanrecht aan moet? Hier zijn 20 recepten om uit te kiezen...

Meer weergeven