Cadeautjes, postpakketjes en bokalen

Verpakkingsmaterialen die duidelijk al eens gebruikt zijn, spreken voor zich: de afzender houdt rekening met de bomen en de natuur. 

 

Deze doos gestuurd door Grandpa Loves Green gaf er nog een extra vrolijke lap op: "Deze verpakking is 100% hergebruikt. Veel plezier en keep up the sustainable vibe" gevolgd door een hartje. Hier wordt ik dan ook extra blij van.

Zelf pak ik mijn cadeautjes in met restjes stof of doosjes en andere materialen.

Ik kan letterlijk alles hergebruiken. 

Soms doe ik een cadeautje in een zero waste groentezakje.

Voor de keuken koop ik nooit bewaardoosjes. De potten en bokalen waar ingelegde tomaten, bonen en kikkererwten in verkocht worden doen het prima. En als je goed kijkt, zijn er echt wel knappe exemplaren bij. Laatst betrapte ik mezelf er op dat ik ingelegde abrikozen wilde kopen, enkel omdat ze in zo'n mooie bokaal zaten. Ik heb getwijfeld, ik beken. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0