Nieuwe veters

Het zijn solden. Ik krijg aanbiedingen in mijn mailbox. Ik kijk naar de koopjes. En& vegan schoenen van kurk of ananas, mooi! De Maya en Trina boots heb ik al enige jaren. Ze zijn even degelijk en stoer dan lederen boots.

En dus bedwing ik me en ik koop niets.

Dat is niet helemaal waar. Er staan schoenen in mijn kast die er niet fris uit zien. Wanneer ik het wel beschouw, scheelt er niets aan de schoenen zelf. Het zijn de half versleten veters die de schoenen verknoeien.

De schoenmaker zet nieuwe zolen en rijgt nieuwe veters. Ik heb het gevoel dat ik ben gaan shoppen... in mijn eigen schoenkast.

ananas in happinez

ananas is lekker

en ook mooi

op een schaal

en ook in schoenen

geen vellen van dieren

schaapjes blijven warm

  het zijn de bla’ren

waar de boeren in de filipijnen

hun boterham mee vergaren

laarsjes van ananasbladeren
laarsjes van ananasbladeren

 

 

neen ik moet geen zwavelstokjes

happinez is een modeblad

stoer

elegant

of gewoon

gewoon

mijn schoenen hebben een naam

         met maya en trina

kan je overal gaan


Reactie schrijven

Commentaren: 0