Koop pasta, anders betaal je voor water

De magie van zwarte zeep!

Opruimen, ik kan het niet laten en dus wil ik de allesreiniger die nog in de kast staat opwerken. En dan bedenk ik dat ik dat laatste beetje in de flacon beter bewaar voor een keertje wanneer ik in-between bestellingen ben. Ik gebruik de zwarte zeep.

Vloeibaar is gewoon pasta met water aangelengd. Je betaalt dus effectief voor één deel product en twee delen water. Dat is dan meteen ook het recept om zwarte vloeibare zeep te maken uit de zwarte zeep pasta. Drie keer goedkoper, drie keer minder zwaar en drie keer zo veel! Poetsen maar!

Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0