Wassen met noten

Eerst een machine met witte was. En daarna één met gekleurde was. En een netje wasnoten natuurlijk. Met een handjevol natriumpercarbonaat per wasmachine blijft de was wit en kleurvast. Goedkoop want de wasnoten laten zich een aantal keren opnieuw gebruiken. En als ze slap worden, gooi je ze gewoon bij het groenafval. Eindelijk weer plaats zonder al die flacons in de kast.

Eerst een vreemd geurtje, heel even, bij het openen van het deurtje en dan niets meer, neutraal.

Voorts een paar druppeltjes essentiële olie op een zakdoekje in de droogtrommel en het zelfgekozen aroma komt je tegemoet. Nooit meer om waspoeder naar de winkel, wat een bonus! Of zijn er echte mensen die geen gloeiende hekel aan shoppen hebben? En aan het gesleur met boodschappen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0