Intieme hygiëne voor de vrouw

Inlegkruisjes

Sinds ik zachte stoffen maandverbandjesmini labiapads en inlegkruisjes gebruik, heb ik geen last meer van vervelende huidirritaties. Het afvalemmertje in mijn badkamer wordt tegelijk niet meer gevuld met die plastieken viezigheid.

 

Menstruatiecup

Wat velen niet weten, tampons zijn mede oorzaak van de buikpijn tijdens de menstruatie. Ze onttrekken niet alleen bloed maar ook ander lichaamsvocht aan ons lichaam. De menstruatiecup, ook wel mooncup genoemd, maakte komaf met de vervelende buikpijn tijdens mijn menstruatiedagen.

 

Hygiënische doekjes

Samen met de troep waar de reclame de vrouwen mee opzadelt, heb ik ook de vervuilende vochtige doekjes voor op het toilet verbannen. De cheeky wipes zijn zoveel zachter dan de vochtige wegwerpdoekjes. Bovendien moet je nooit meer naar de winkel voor nieuwe doekjes en je hebt geen afval meer want je wast de bamboedoekjes gewoon telkens opnieuw. Met een etherische olie ruikt je toiletruimte tegelijk heel fris. Sprays en spuitbussen zijn gelijk ook weer overbodig.

Reactie schrijven

Commentaren: 0