Lekkere geuren en zachte huid

Deodorant is eigenlijk niet nodig. Meer nog, als je nooit deodorant gebruikt, doet je eigen huid prima haar werk. Toch voel je je soms zekerder wanneer je een lekker geurtje draagt en dan komen de solide deo's of de kartonnen deosticks wel van pas. Er bestaan zelfs deosticks in kurk. Thuis gebruik liefst de natuurlijke crèmes uit de glazen potjes van bij Leven zonder afval.

 

De babybilletjeszalf van Lulu en Boo is zacht voor mijn handen en mijn gezicht, mijn benen en mijn voeten, en alle andere delen van mijn lijf. Af en toe wissel ik af met kaasjeskruid, ook in een glazen potje van Lulu en Boo. Eén potje volstaat.

 

De laatste tijd maak ik het nog eenvoudiger. Ik koop natuurlijke olie in grote hoeveelheden bij berivita. Dat is betaalbaar en de metalen flessen zijn herbruikbaar. De olie is zowel, zeep, shampoo, conditioner, lippenbalsem, gezichts- en lichaamsmelk. Mijn badkamer is nog nooit zo zen geweest. De geuren ontbreken dan meestal wel of zijn niet altijd vanzelfsprekend, maar geen enkel product kan op tegen de werking van pure olie. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0