Ingrediënten
· 4 eetlepels edelgistvlokken
· 100 g fijn gehakte ui
· 2 fijn gehakte knoflookteentjes
· flinke geut olijfolie
· 50 g vegan boter
· 300 g Parijse champignons, in schijfjes
· 2 ½ tsp fine sea salt
· 100 g wit wijn
· 250 g vegan room
· handvol verse rozemarijnblaadjes
· snuifje vers gemalen zwarte peper
Bereiding
Sauteer ui en look 3 minuten in olijfolie en boter
Voeg de champignons toe en laat 5 minuten mee sudderen
Voeg wijn, vegan room, edelgistvlokken, rozemarijn, zout en peper toe en laat nog een kwartier sudderen
Serveer met lange, brede pasta
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven