vers gevist

nieuwe dichtbundel van ottenburgs en ca1000
ISBN 9789402179071

Download
vers gevist inkijkexemplaar - bol.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB


"Je dichtbundel heb ik in één ruk uitgelezen.

Jammer dat die niet dikker was... "

Nadine Thijs

"Af en toe lees ik in je boeken en soms word ik er vrolijk, soms verdrietig en soms boos op de wereld van" 

Wieske Engelen

Willemsfonds Houthalen-Helchteren"Het valt op dat deze tweede dichtbundel van ca1000 vrolijk en licht is. En toch gaan de teksten diep. Ook al ben ik absoluut geen grote dierenliefhebber zoals ca1000 dat duidelijk wel is, toch ga ik mee in de liefde van de dichter voor haar dieren, en voor wat ze haar leren. De dichter kiest telkens voor (ultra)korte regels, wat de teksten vloeiend maken en de soms harde boodschappen haalbaar maakt. Deze dichtvorm maakt ook duidelijk dat de auteur geen woord te veel heeft willen schrijven, je voelt dat aan deze gedichten gevijld is. 'Vers gevist' is een bundel van een rijp iemand, die met mededogen naar het leven heeft leren kijken, mogelijkheden wil zien en ook echt ziet. Boeiend!"

Ilona Plichart

Coach Samenlezen

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0