gratis digitale kookworkshops

koken met weinig geld

Voor mensen die genoeg hebben, is koken een koud kunstje. Kookworkshops zijn vaak voor diezelfde elites. Daar zit je dan. In je eigen keuken. Hoe moet je in godsnaam elke dag iets lekkers op tafel toveren zonder dat je er een gat in je portemonnee aan overhoudt? Als je nu eens wat creatiever was, dan hoefde je niet altijd te gaan voor de minst gezonde oplossing. Je vindt dat de dieren niet moeten lijden. Maar je gelooft niet dat vleesloos eten niet duurder of zelfs goedkoper kan zijn.  

 

wij zouden het een eer vinden om jou te tonen dat het wél anders kan

 

Tijdens onze kookworkshops geven we tips & tricks en koken we met weinig geld de lekkerste gerechten. Onze digitale kookworkshops zijn gratis want alle deelnemers kopen de ingrediënten vooraf zelf. We kiezen voor gerechten waarvan wij de meeste ingrediënten in huis hebben.  We houden de kassabon bescheiden. En we zorgen ervoor dat je met de ingrediënten na de workshop de gerechten later nog een aantal keren kan maken. 

 

 


GRATIS DIGITALE KOOKWORKSHOPs

Hoe gaan we aan de slag?

Vooraf krijg je van ons het boodschappenlijstje waarmee je naar de winkel kan en de link om in te loggen op de dag van de kookworkshop. Vóór de workshop begint, heb je een uur de tijd om in te loggen. En als die computertoestanden een beetje moeilijk voor je zijn, help ik je daarbij. Zo hoeft je daarvoor al geen stress te hebben.

Tijdens de workshop doet de kok alles voor de camera voor. We koken allemaal in onze eigen keuken. We wachten telkens totdat iedereen klaar is voordat we overgaan naar de volgende stap in het recept. Heb je een vraag of gaat het je een beetje te snel, dan kan je dat via de chat laten weten. Ik zelf zit klaar om al je vragen te beantwoorden. Je mag natuurlijk ook zelf vragen stellen aan de kok als je je camera en geluid aanzet.

Zodra ons gerecht op het vuur staat te pruttelen, dekken we de tafel. Als je je op tijd hebt ingeschreven dan ontving je onze papieren placemats. Daar staan de ingrediënten en het recept op. Na het koken, eten we allemaal samen, ieder aan zijn/haar/hun tafel. Wie liever niet met ons tafelt van achter een computerscherm, kan na het koken uiteraard uitloggen. 


Onze kookworkshops zijn voor iedereen!

Denk je dat je moeilijk zal kunnen volgen tijdens het samen koken? Of voel je je onzeker in de keuken? Wil je liever alleen kijken zonder zelf mee te koken? Of wil je wél koken, maar zelf niet in beeld komen? Heb je geen computer of is je internet niet sterk genoeg? Vrees je dat je keuken niet geschikt is? Ben je doof of slechthorend? Twijfel je om nog een andere reden of we deze workshops ook voor jou organiseren? Of heb je vragen over hoe zo een kookworkshop precies verloopt. Aarzel niet en contacteer mij. We zoeken samen naar een oplossing. Heb je je ingeschreven en besluit je de dag zelf om toch niet deel te nemen aan de kookworkshop? Ook dat is geen enkel probleem. Laat het gewoon even weten, dan hoeven we niet te wachten. 

 

zet je naam op onze

WACHTLIJST

en je bent als eerste op de hoogte van de volgende kookworkshop

 

Ben je nieuwsgierig en wil je wel eens met ons meekoken? 

Of heb je nog vragen over hoe zo een kookworkshop precies verloopt?

Schrijf je hier onder in op de wachtlijst met naam, emailadres en vermelding "wanneer is de volgende kookworkshop?"

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.