Walibi's in de buidel, hondjes aan de lijn

In de lente gaan de hondjes aan de lijn!

Op onze dagelijkse wandelingen komen we voorbij een weide met witte en grijze walibi's. Camille en Belienda vinden die jumpende beestjes te gek! Maar in deze periode moeten mijn hondjes aan de lijn. Ik wil niet dat de vogeltjes hun nest met jongen verlaten omwille van onze enthousiaste -lees onstuimige- viervoeters. Ook de hertjes verlaten hun jongen wanneer een mens of een dier in de buurt is geweest. En wanneer moeder walibi verschrikt wegjumpt, vallen de kleintjes wel eens uit haar buidel. Dat is natuurlijk nefast. Neen, in de lente moeten de hondjes zonder pardon aan de lijn.

 

Om te wandelen met mijn vrienden op vier voeten draag ik Palladiums van gerecycleerde petflessen. De nieuwe Pampa Organic collectie is van 100% biologische katoen, natuurlijk kurk en bio afbreekbare plastic. Bij elke aankoop van een Pampa Organic krijg je een gratis Seedbom gevuld met bestuivende wildflowerzaden.


Reactie schrijven

Commentaren: 0