Pasta asperges, champignons en spinazie

Recept van cookidoo

Ingrediënten

·       1 theelepel zout11

·       1 fijn gehakte ui

·       1 fijn gehakte knoflookteen

·       20 g olijfolie

·       200 g champignons, in kwartjes

·       200 g asperges, in stukjes

·       snuifje vers gemalen zwarte peper

·       ½ theelepel bieslook

·      snuifje  muskaatnoot

·       edelgistvlokken of vegan parmezaan (optioneel)

 


Bereiding

 

Sauteer ui en knoflook 4 minuten in 10 g olie

 

Voeg champignons en asperges, zout, peper, bieslook en muskaatnoot toe en laat mee sudderen tot de asperges beetgaar zijn

  

Serveer met pasta en overgiet met extra olijfolie en bestrooi met spinazieblaadjes en eventueel met edelgistvlokken

Wil je de plantaardige recepten en tips van vele andere vegan mensen volgen? Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn.

Wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0