Recept van cookidoo
Ingrediënten
· 1 theelepel zout
· 1 fijn gehakte ui
· 1 fijn gehakte knoflookteen
· 20 g olijfolie
· 200 g champignons, in kwartjes
· 200 g asperges, in stukjes
· snuifje vers gemalen zwarte peper
· ½ theelepel bieslook
· snuifje muskaatnoot
· edelgistvlokken of vegan parmezaan (optioneel)
Bereiding
Sauteer ui en knoflook 4 minuten in 10 g olie
Voeg champignons en asperges, zout, peper, bieslook en muskaatnoot toe en laat mee sudderen tot de asperges beetgaar zijn
Serveer met pasta en overgiet met extra olijfolie en bestrooi met spinazieblaadjes en eventueel met edelgistvlokken
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?
Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven