Scrambled tofu

Ingrediënten

  • 1 fijn gesnipperde ui
  • 1 fijn gehakt knoflookteentje
  • ¼ theelepel mosterdpoeder
  • ¼ theelepel gemalen kurkuma
  • ¼ theelepel komijnpoeder
  • ¼ theelepel gedroogde tijm
  • ¼ theelepel zout
  • ¼ theelepel gemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepel water
  • 70 g rode paprika, zaadjes verwijderd en in stukjes 
  • 350 g gehakte vaste tofu
  • 30 g verse babyspinazieblaadjes, gescheurd
  • handvol gesnipperde verse bieslook
  • 20 g citroensap 

Bereiding

 

Fruit ui, knoflook en gedroogde kruiden 3 minuten in olie met 2 eetlepels water

Voeg paprika en tofu toe en laat 4 minuten mee bakken

 Meng spinazie, bieslook en citroensap onder het “roerei” en laat nog 2 minuten sudderen 

 

Serveer met brood 

Reactie schrijven

Commentaren: 0