
Ingrediënten
- 1 fijn gesnipperde ui
- 1 fijn gehakt knoflookteentje
- ¼ theelepel mosterdpoeder
- ¼ theelepel gemalen kurkuma
- ¼ theelepel komijnpoeder
- ¼ theelepel gedroogde tijm
- ¼ theelepel zout
- ¼ theelepel gemalen zwarte peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepel water
- 70 g rode paprika, zaadjes verwijderd en in stukjes
- 350 g gehakte vaste tofu
- 30 g verse babyspinazieblaadjes, gescheurd
- handvol gesnipperde verse bieslook
- 20 g citroensap
Bereiding
Fruit ui, knoflook en gedroogde kruiden 3 minuten in olie met 2 eetlepels water
Voeg paprika en tofu toe en laat 4 minuten mee bakken
Meng spinazie, bieslook en citroensap onder het “roerei” en laat nog 2 minuten sudderen
Serveer met brood
Reactie schrijven