Asperges op vegan Vlaamse wijze

Recept van cookidoo

Ingrediënten

  • 80 g gehakte uien
  • 50 g vegan boter
  • 300 g vaste tofu, met vork geplet
  • ½ theelepel zout
  • 1 theelepel kurkumapoeder
  • ¼ theelepel versgemalen zwarte peper
  • 60 g vegan room

 


Bereiding 

Scrambled tofu

Bak de uien lichtjes in de margarine

Voeg tofu, zout, kurkuma en peper toe en meng

Voeg vegan room toe en verwarm nog 1 minuut

 

Asperges op Vlaamse wijze

Stoom een kilo asperges tot ze beetgaar zijn (ongeveer 20 minuten) en serveer de asperges en het plantaardige roerei met gebakken patatjes

 

 

Op zoek naar méér plantaardige recepten en tips?

Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0