Pikante tomatenchutney

Recept van ca1000, op basis van cookidoo


Ingrediënten

  • 2 eetlepels korianderzaad
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • een stukje gehakte verse gember
  • 2 eetlepels kokosboter
  • 2 tenen knoflook
  • 5 rode pepertjess
  • 1 wortel in stukjes
  • 5 verse ontpitte tomaten
  • 1 theelepel zout

 


Bereiding

 

Bak de knoflook in 1 eetlepel gesmolten kokosboter

 

Voeg pepertjes toe en laat enkele minuten meebakken

 

Voeg wortel, tomaten, gember en zout toe en laat sudderen tot de wortels zacht zijn

 

Mix het mengsel in de blender en zet apart

 

Verwarm 1 eetlepel kokosolie

 

Bak de kruidenmix gedurende kort in 1 eetlepel gesmolten kokosboter

 

Meng de kruidenmix door de tomatenchutney

  

Bewaar in een bokaal in de koelkast

Reactie schrijven

Commentaren: 0