Recept op basis van cookidoo

Ingrediënten
· 80 g fijn gehakte hazelnoten
· 130 g grof gehakte geschilde pastinaak
· 90 g grof gehakte appels, ongeschild
· 80 g bruine suiker
· 120 g plantaardige boter
· 2 eetlepels chiazaad
· 6 eetlepels water
· 1 snuifje zout
· 100 g plantaardige melk
· 200 g bloem
· 1 theelepel bakpoeder
· 2 snuifjes kaneel
Bereiding
Meng water met chiazaad en laat een kwartier rusten
Meng pastinaak en appels
Meng suiker, plantaardige boter, chiamengsel en zout
Voeg plantaardige melk, bloem, bakpoeder, noten, kaneel en pastinaakmengsel toe en meng
Giet het deeg in een beboterde bakvorm
Bak 35 minuten in een op 180 ° C voorverwarmde oven
Laat de cake afkoelen op een rooster alvorens te serveren
Reactie schrijven