Ingrediënten
· bladgroenten (bv. spinazie, snijbiet, bietenblaadjes, wortelblaadjes, radijzenblaadjes, rucola, sla)
· blaadjes van verse kruiden (bv. basilicum, bieslook, koriander)
· eetbare bloemetjes (bv. Oost-Indische kers, goudsbloem)
· zaden en pitten (bv. hennepzaad, zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten)
· flinke geut olijfolie
· gedroogd fruit (bv. veenbessen, krentjes)
· noten (bv. walnoten, cashew)
· zout en peper
· olijven, ontpit
Bereiding
Bladgroenten, kruiden en/of bloemen plukken, wassen, eventueel scheuren
Mengen met alle andere ingrediënten
Serveer als bijgerecht of als maaltijdsalade met brood
Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen? Word dan lid van onze facebookgroep. Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven