
Ingrediënten
· 40 g edelgistvlokken
· 100 g uien
· 4 lookteentjes
· 40 g olijfolie
· 50 g plantaardige boter
· 400g champignons in schijfjes
· water
· 1.5 theelepel zout
· 100 g witte wijn
· 150 g plantaardige room
· 400 g pasta
· handvol tijm
· vers gemalen zwarte peper
· theelepel johannespitmeel
Bereiding
Sauteer ui en look 3 minuten in olie en plantaardige boter
Voeg champignons toe en laat 5 minuten sauteren
Voeg wijn, plantaardige room, edelgist, tijm, peper en zout toe en laat 8 minuten sudderen
Roer johannespitmeel door de saus
Sauteer al dente gekookte pasta in de saus
Wil je de plantaardige recepten en tips van vele andere vegan mensen volgen? Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen met iedereen wat vegans (w)eten
Wil je de plantaardige recepten en tips van vele andere vegan mensen volgen? Word dan lid van onze facebookgroep.
Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen met iedereen wat vegans (w)eten
Reactie schrijven