Recept van cookidoo, vereenvoudigd door ca1000
![](https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=268x10000:format=jpg/path/s0a8a172836658edf/image/i538fa0bf3fea18f7/version/1575473619/image.jpg)
Ingrediënten
· 20 g gedroogde shiitake paddestoelenschijfjes, vooraf in halve liter water getrokken
· 10 g olijfolie
· 180 g fijn gehakte rode ui
· 1 fijn gehakte grote verse rode chilli, van zaadjes ontdaan
· 2 fijn gehakte teentjes knoflook
· 2 ½ cm stuk verse gember, fijn gehakt
· 250 g kimchi uit bokaal
· 200 g ramanasblokjes
· 2 eetlepel sojasaus
· 200 g vaste tofublokjes
Bereiding
Sauteer ui, chili, look en gember 5 minuten in olie.
Voeg kimchi, ramanas, sojasaus, tofu en shiitake met het overblijvende vocht toe en laat 13 minuten pruttelen
Serveer met rijst of quinoa
Reactie schrijven