Kleren met tweede leven

Tot nog toe heb ik me dit jaar kunnen bedwingen om kleren of schoenen te kopen. Wel fijn dat ik een aantal stukken van mijn zus kreeg. Zo krijgen haar kleren een tweede leven en ik kan weer een tijd mijn modekriebels bedwingen. Niet zo moeilijk te weten dat mijn zus een heel mooie garderobe heeft. Zij koopt niet zo vaak kleren, maar wel altijd blijvers van degelijke merken die dan mooi blijven. Ik ben er heel blij mee!


Jos kocht wandelschoenen die niet goed zitten. Zijn vrouw Nadine geeft mij de schoenen mee naar huis. Na een kleine rondvraag vind ik een paar voeten met de juiste maat. Mijn schoonbroer geeft de wandelschoenen een tweede leven. 


Onze podenco Belienda komt uit Andalusië en zij is niet echt aangepast aan natte dagen. Maar wandelen, dat slaan we nooit over. Dan maar een regenjasje. Uit een regenjas van mezelf, die te klein geworden is, snijd ik een model voor een regenjasje voor onze Belienda. Helaas heb ik geen naaimachine (en eerlijkheidshalve, ik kan ook niet naaien). Artmonkey Mickey heeft een naaimachine én zij is handig, dat komt goed uit. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0