bijgerechten

Koolstoemp met vegan "spekskes" en mosterd
Koolstoemp met vegan spekskes geserveerd met vegan worst en extra mosterd

Pastinaakpuree als bijgerecht of ter vervanging van aardappelgerecht


Jam van rabarber en framboos
Warme rabarber en framboosjes op een ijsje of bij een pannenkoek. Of gekoeld op een bedje van plantaardige boter op je broodje...

Asperges op Vlaamse wijze met vegan roerei. Het verschil met een kippenei is minimaal.

Gesauteerde courgettes zijn klaar in een kwartiertjes. Ze zijn lekker bij een slaatje of als bijgerecht.

Gesauteerde champignons zijn klaar in een dik kwartier. Ze zijn lekker bij brood of als bijgerecht bij een klassieke maaltijd alsook bij een Indische schotel.

Savooibladeren zijn groot en het is daarom niet moeilijk om er dolma's van te maken.

Boontjes in een botersausje met citroen

Boontjes in een botersausje met citroen

Meer weergeven