Let's go potatoes!

Ik heb me laten vertellen dat je geen veld nodig hebt om je eigen aardappelen te telen. En zelfs geen tuin. Een piepklein balkon is genoeg. Want de uitlopende aardappeltjes uit de supermarkt kan je blijkbaar in een lange zak poten. Elke keer wanneer de plant tien centimeter groeit, gooi je potgrond erover totdat de plant nog net komt piepen. Water geven (als de natuur het niet voor je doet) en de zak laten "meegroeien" met de plant. Kracht heb je dus ook niet nodig. En ook geen spade. Wanneer de zak helemaal uitgerold is, kan je hem omkeren en de oogst er uit rapen. Het is mijn eerste keer. Zodra ik foto's kan maken van het resultaat (daar doen we het toch voor hé), zet ik ze hier in de blog. Ben benieuwd wat het zal geven. Zin om mee te doen? Let's go potatoes!Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0