
Ingrediënten
· 60 g kokosolie
· 300 g amandelen tot meel gemalen
· 2 fijn gehakte tenen knoflook
· 1 theelepel gemalen rozemarijn
· 450 g fijn gehakt pompoen”vlees”
· 4 eetlepels chiazaad
· 12 eetlepels water
· 2 theelepels bakpoeder
· 1 theelepel zout
· snuifje vers gemalen zwarte peper
· 1 theelepel gemalen kurkuma
· 1 theelepel appelazijn
· 2 eetlepels gemalen kokos
· 1 eetlepel pijnboompitten
Bereiding
Meng chiazaad en water en laat 15 minuten rusten
Meng alle ingrediënten
Bak de paté in een ovenkom bekleed met bakpapier in een op 160° C voorverwarmde oven tot dat een houten spiesje in het midden van de paté er schoon uitkomt (ongeveer 1 uur en 45 minuten)
Laat volledig afkoelen alvorens de paté uit de kom te halen
De paté bewaart maximaal 1 week in een afsluitbare container in de koelkast

Reactie schrijven