Prentenboeken

Om te personaliseren

De naam van de baby kan op verschillende plaatsen ingevuld worden in het verhaal. Zo wordt jouw baby een personage in het verhaal!

hardcover, kleur, 24 pagina's, NUR 280 De prentenboeken tonen de wereld door de ogen van de mensenvriend, de hond. Waarom doen hondjes wat zij doen? Welke taal hebben zij en hoe kunnen mensen de hondjes beter begrijpen en dus beter voor hen zorgen en aan hun behoeften voldoen? Hoe anders gedragen mensen zich die beste maat zijn van een hond? Kinderen voelen meestal heel goed aan wat goed is voor de hondjes en in uitbreiding voor de andere dieren. Elk boek doet een beroep op de kinderen zodat zij deze know how niet verliezen en zodat zij de hondjes en de grote mensen helpen om elkaar goed te begrijpen.


Camille gaat ook mee!

de naam van jouw baby in het verhaal

Hondje camille houdt van slapen. Wanneer haar vriendjes belienda, kiki en baby ella naar het bos gaan, staat camille voor een moeilijke keuze.  

 Een badje voor het slapen gaan

Hondje camille en haar vriendjes belienda, kiki  en baby ella hebben waterpret wanneer de mensen de hondjes in bad zetten, is het plezier er van af belienda weet gelukkig raad.

 

Er zijn twee versies van Een badje voor het slapen gaan, één voor grote broer en één voor grote zus.

 

De namen van baby, mama en grote broer of zus kunnen ingevuld worden in het verhaal. Zo worden jouw baby broertje of zusje, je mama en jijzelf personages in het verhaal!wat een baasje!

Hondje camille en haar vriendjes belienda en kiki  gaan elke dag wandelen in het bos. Zij zien daar meneer De Cock in een kar. Het baasje van meneer De Kock trekt de kar. Ca1000 ziet zo'n kar ook wel zitten. Maar dan slaat het noodlot toe... Baasje gaat mee!

Hondje camille en haar vriendjes belienda, kiki en mijnheer de cock nemen de mensen mee naar het bos. Ook nelson gaat graag mee wandelen. En camille is heel blij dat haar baasje erbij is. Weet jij waarom? In het laatste album van de ca1000 prentenboekenreeks lees je er alles over.memory

2X24 kaarten om de woordenschat van je kindje te vergroten en spelenderwijs te leren vergelijken, tellen, voorzetsels gebruiken, links van rechts onderscheiden, vormen herkennen, ... .

De kaartjes zijn aan de achterzijde bedrukt met het logo van Ravensburger. In metalen doos.puzzel

Ken je alle vriendjes van camille? Alle figuren van de camilleprentenreeks vind je terug op de puzzel.Reactie schrijven

Commentaren: 0