welkom
publicaties
vegan blog
peptalk
powertalk
community
DIY
joyful rebel kalender
jouw gratis exemplaar
vegan in 7 stappen
kitchen
meet tofu, seitan and so
greens
peas and beans
see the sea
edelgist
go nuts
no bee honey
no milky way
chickpea eggs
welkom
publicaties
vegan blog
peptalk
powertalk
community
DIY
joyful rebel kalender
jouw gratis exemplaar
vegan in 7 stappen
kitchen
meet tofu, seitan and so
greens
peas and beans
see the sea
edelgist
go nuts
no bee honey
no milky way
chickpea eggs
kitchen
no milky way
no milky way
no milky way
zuivel vervang je zo
Kaas missen? Droog brood zonder boter? Ijsjes en cheesecake uit den boze? Dan heb je nog niet gehoord van deze vegan zuivelvervangers!
Lees meer...
no milky way
Vegan icecream Poir & Berry
Zin in een koude hartverwarmer? Een vegan ijsje is in vijf minuten klaar.
Lees meer...
no milky way
Witloof met plantaardige kaessausen krokant gebakken vegan speckskes
De vegan bechamelsaus of kaessaus zijn veel lichter dan de dierlijke varianten.
Lees meer...
no milky way
Frambozenroomijsje
Ingrediënten · 60 g poedersuiker · 500 g bevroren frambozen · 120 g vegan room Bereiding Hak bevroren fruit met het poedersuiker fijn Mix op middelmatige snelheid met de vegan room
Lees meer...
no milky way
Calzone van bladerdeeg met champignons
Voor meerdere personen maak je er een volledige bladerdeeg taart van
Lees meer...
no milky way
Pasta con crema di funghi
De kastanjechampignons kunnen vervangen worden door eender welke champignons of met een mengeling van verschillende soorten
Lees meer...
no milky way
Scones van veenbessen en krenten
Scones zijn klaar op een half uurtje, lekker als ontbijt of lunch of als tussendoortje.
Lees meer...
no milky way
Pasta tomaatjes in vegan botersaus
Elfjes strijken neer op je tong...
Lees meer...
no milky way
Champignons met vegan room
Met edelgist in plaats van parmezaan en plantaardige room en boter in plaats van zuivel, maak je champignons met vegan room.
Lees meer...
no milky way
Pasta met krulkool en plantaardige room
Dat kolen lekker zijn in stoemp, dat is bekend, maar wist je dat kolen ook lekker zijn om pastasaus mee te maken?
Lees meer...
Meer weergeven
Naar boven scrollen