Recepten van cookidoo

Ingrediënten
· 15 g gedroogd arame zeewier
· 1 fijn gehakte ui
· 1 oranje paprika, in stukjes
· 1 rode paprika, in stukjes
· 3 theelepels sesamolie
· 2 eetlepels mirin
· 2 eetlepels tamari
· 2 eetlepels water
· 1 theelepel miso
· 1 geperst knoflookteentje
· 1 geperst stuk gember
Bereiding
Spoel de arame een aantal keer en laat 5 minuten weken
Roerak ui, paprika in olie tot deze beetgaar zijn
Voeg alle andere ingrediënten toe en laat 10 minuten pruttelen op zacht vuur
Serveer met gestoomde bruine rijst en garneer met geroosterde sesampitjes
Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?
Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?
Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.
Reactie schrijven