greens

Baking tray
Groenten lenen zich perfect om in de oven te garen... ook stoofpeer- of appelpartjes kan er doorheen gemengd worden.

Bloemkoolsteak
Van groenten een steak maken, is heel gemakkelijk. Grote plakken bloemkool, pompoen of knolselder, ... bakken in de pan met peper en zout.

Koken in de oven
Geen potten of pannen, laat de oven het werk doen... Een tip van Linde van Easy Plant Based.

Vegan paté
Wie de Abinda paté lekker vindt, zal smullen van deze vegan paté van pompoen en amandel.

Gulash van aardappel en oesterzwam
Oesterzwammen zijn perfecte vleesvervangers.

Schorseneren op Thaïse wijze
Eenvoudige Thaïse curry. De schorseneren kan je vervangen door asperges of andere groenten.

Twee tajines
Tajine met bloemkool of tajine met courgette, zoete aardappel, kikkererwten, ... Je kiest zelf welke groenten je toevoegt...

Oesterzwammenragout
Oesterzwamragout kan je ook laten afkoelen en als broodbeleg serveren

Aardappelschijfjes en ui ringen in olie

Pizza
Meng coulis van tomaat met edelgistvlokken en je vegan pizza smaakt even lekker en is licht verteerbaar. Je kan natuurlijk ook geraspte vegan mozarella van het merk Nurish of geraspte kaas van het merk Vilofe nemen. Dat maakt de pizza wel wat zwaarder dan met edelgist maar het blijft lichter dan kaas van melk.

Meer weergeven