greens

Baking tray
Groenten lenen zich perfect om in de oven te garen... ook stoofpeer- of appelpartjes kan er doorheen gemengd worden.

Bloemkoolsteak
Van groenten een steak maken, is heel gemakkelijk. Grote plakken bloemkool, pompoen of knolselder, ... bakken in de pan met peper en zout.

Koken in de oven
Geen potten of pannen, laat de oven het werk doen... Een tip van Linde van Easy Plant Based.

Gulash van aardappel en oesterzwam
Oesterzwammen zijn perfecte vleesvervangers.

Schorseneren op Thaïse wijze
Eenvoudige Thaïse curry. De schorseneren kan je vervangen door asperges of andere groenten.

Twee tajines
Tajine met bloemkool of tajine met courgette, zoete aardappel, kikkererwten, ... Je kiest zelf welke groenten je toevoegt...

Oesterzwammenragout
Oesterzwamragout kan je ook laten afkoelen en als broodbeleg serveren

Pesto van raketsla
Rucola groeit als onkruid. Je hebt dus altijd genoeg om pesto te maken...

Pesto van radijsjesloof
Vind je dit recept van Heidi Kyndt ook zo lekker? Word dan lid van onze facebook groep "Wat vegans (w)eten"!

Pesto van wijnbladeren
Vind je het idee om pesto te maken van wijnbladeren of van het loof van worteltjes, bietjes of radijsjes origineel? Word dan lid van onze facebook groep "Wat vegans (w)eten"!

Meer weergeven