Recept van cookidoo, verplantaardigd door wat vegans (w)eten

Ingrediënten
Crumble
- 50 g fijngehakte ongezouten pistachenoten
- 50 g fijngehakte hazelnoten
- 50 g fijngehakte amandelen
- 40 g edelgistvlokken (als kaasvervanger)
- 80 g bloem (optioneel)
- 80 g plantaardige boter
Groenten
- 100 g rode uien
- 200 g wortels
- 400 g rauwe bieten
- 500 g water
- 200 g verse erwten
- ½ theelepel zout
- ½ theelepel vers gemalen peper
Crumble
1. Meng edelgistvlokken, meel en boter
2. Voeg het notenmengsel toe en meng
Groenten
4. Hak de rode uien, wortelen en bieten
5. Stoom het mengsel en de erwten
6. Breng de groenten op smaak met zout en peper en meng
7. Verdeel de crumble over de groenten
8. Bak de groentetaart 25 minuten op 180 ° C
Bezoek onze openbare facebookgroep
voor nog meer elfjes op je tong
Je hoeft geen vegan te zijn want
wij delen met iedereen wat vegans (w)eten
Reactie schrijven