Recept van cookidoo, verplantaardigd en vereenvoudigd door wat vegans (w)eten

Ingrediënten
· 1 eetlepel groentebouillon
· 650 g water
· 3 rijpe avocado's
· 1 limoen
· 40 g ui
· 1 teentje knoflook
· 2 takjes verse peterselie
· 5 g wijnazijn
· snuifje zout
· snuifje gemalen peper
· 2 eetlepels vegan room
· 2 takjes verse peterselie
· verse korianderblaadjes
Bereiding
Verwarm de groentebouillon in 200 g water
Voeg avocado toe, 2 eetlepels limoensap, ui, knoflook, peterselie, wijnazijn, zout, peper en de resterende 450 g water toe en mix geleidelijk aan in de blender tot een gladde gazpacho
Mix apart 2 eetlepels limoensap, vegan room en peterselie in de blender
Garneer met korianderblaadjes en een stukje advocado
Reactie schrijven