Pasta van noten en zaden

Recept van ca1000, aangepast door ca1000

 

Ingrediënten

·      30 g lijnzaad

·       60 g zonnebloempitten

·       30 g pijnboompitten

·       60 g notenolie

·       60 g amandelen

·       30 g cashewnoten

·       30 g brazilnoten

·       10 g geraspte kokos

·       15 g krenten

·       zout

·       tot 40 g olie (optioneel) 

 


Bereiding

 

Hak lijnzaad, zonnebloempitten, pijnboompitten

 

Voeg alle ingrediënten toe en mix tot een gladde massa

 

Bewaar de notenpasta tot 2 weken in een gesloten bokaal in de koelkast

 

Voor een vloeibare structuur, voeg je olie toe aan het mengsel

 

Smeer de spread op je boterham of toast of serveer de pasta als dip met rauwe groenten en fruit

 

Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?

Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?

Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.


Reactie schrijven

Commentaren: 0