Pasta zeekraal aglio oglio

Pasta aglio e oglio met zeewier
Pasta aglio e oglio met zeewier

Ingrediënten

·       3 teentjes knoflook, fijngehakt

·       1 rode chilipeper, fijngehakt

·       55 g olijfolie

·       1 ½ theelepel fijn zeezout

  • Vers zeekraal
  • Pasta

 

Bereiding

 

Bak knoflook en chili in de olijfolie

 

Voeg 750 ml water en zout toe en breng aan de kook

 

Kook de pasta volgens de beet naar jouw smaak 

 

Afgieten is niet nodig, het water is helemaal weg gekookt

 

Roer de zeekraal onder de pasta net voor het serveren


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 



Reactie schrijven

Commentaren: 0