Yes! You are doing it!


Dat jij de stap zet(te), dat brengt de mens- en diervriendelijke wereld alweer een stuk dichterbij! We staan aan de vooravond van een vegan wereld. Samen schrijven we geschiedenis! Heb je er al eens aan gedacht dat je kleinkinderen over jou als voorvechter zullen spreken! 

leer koken zonder vlees of vis

bakken zonder eieren

gratineren zonder kaas

saus bereiden zonder melk

in een keuken zonder afval

snel, lekker, gemakkelijk, gezond en goedkoop


GezondeGoedkopeGroentengerechten Gewoon Geweldig en Gemakkelijk!

Stel je je vragen over veganisme? Heb je een vegan gast op bezoek? Heeft je dochter plots besloten om geen dierlijke producten meer te eten? Of twijfel je of vegan eten iets voor jou is? Weet je niet hoe je er aan moet beginnen? Heb je nood aan eenvoudige recepten? Of gewoon wat plantaardige tips? Of wil je een klassiek gerecht in een plantaardige versie omtoveren? Weet je niet waar je de juiste ingrediënten kan kopen? Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip? Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen? Dan is onze facebookgroep Wat vegans (w)eten iets voor jou! Je hoeft geen vegan te zijn. Wij delen graag met iedereen.  


"One of the greatest opportunities to live our values -or betray them- lies in the food we put on our plates"

Jonathan Safran Foer

foccacia
tofu spread
champignonquiche
pistoletjes
aubergine salade met tahinsaus
foccacia met kerstomaatjes
couscoussalade met zoete aardappel
erwtenpesto
gazpacho
pastinaaksoep met gebakken tofublokjes
vegan dolma
rabarbercompote
edelgistvlokken
stoemp met vegan worst
aardappel in de schil uit de oven
peentjes
gebakken champignons in vegan roomsaus
vegan balletjes in tomatensaus
gevulde courgette met seitan
kastanjesoep
saus van verse kerstomaatjes
risotto met vegan spekjes
courgettepasta met bolognaisesaus
risotto met basilicum
bietenchocoladetaart
frambozenijsje uit de thermomix
vegan kaastaart
chocoladesalami
vegan basisproducten
gebakken tofu en zeewiersalade
curry uit Sri Lanka
curry met erwtjes en aardappel
gebakken tofu met auberginetomatensaus
chili sin carne met pompoenpannenkoekjes
wat heb je nodig voor pesto