Welkom
feest
Coaching
Beginnende vegans
Ondersteuning
Vegan in 7 stappen
Actieve vegans
Klankbord
Joyful rebel in 56 weken
Ondernemende vegans
Feedback
Facebookgroep
Publicaties
Joyful Rebel Kalender
Dichtbundels
Recepten
basisproducten
broodbeleg
scrambled tofu
klassiekers
soep
saus
bijgerechten
patatjes
Italiaanse keuken
pasta
risotto
pizza en zo
parme(nutty)san
wereldkeuken
salades
brood
zoet
chocolade
gebak
ijs
Why vegan
Welkom
feest
Coaching
Beginnende vegans
Ondersteuning
Vegan in 7 stappen
Actieve vegans
Klankbord
Joyful rebel in 56 weken
Ondernemende vegans
Feedback
Facebookgroep
Publicaties
Joyful Rebel Kalender
Dichtbundels
Recepten
basisproducten
broodbeleg
scrambled tofu
klassiekers
soep
saus
bijgerechten
patatjes
Italiaanse keuken
pasta
risotto
pizza en zo
parme(nutty)san
wereldkeuken
salades
brood
zoet
chocolade
gebak
ijs
Why vegan
Recepten
wereldkeuken
wereldkeuken
wereldkeuken
Drie tofu marinades
Zet de gemarineerde tofu voor het bakken een nachtje in de koelkast.
Lees meer...
wereldkeuken
Twee soorten sushi
Sushi met een pasta op basis van noten, wasabi en bonen of wat denk je van sushi van bloemkoolrijst met pasta op basis van advocado?
Lees meer...
wereldkeuken
Schorseneren op Thaïse wijze
Eenvoudige Thaïse curry. De schorseneren kan je vervangen door asperges of andere groenten.
Lees meer...
wereldkeuken
Twee tajines
Tajine met bloemkool of tajine met courgette, zoete aardappel, kikkererwten, ... Je kiest zelf welke groenten je toevoegt...
Lees meer...
wereldkeuken
Twee zeewiersalades
Zeewier en algen bevatten vitamine B12
Lees meer...
wereldkeuken
Paella
Paella kan je perfect verplantaardigen met gemarineerde of gerookte tofu. Je kan er nog een pikant vegan worstje of enkele vegan chicken blokjes aan toevoegen.
Lees meer...
wereldkeuken
Vijf keer curry
Een uur sudderen en dan... smaakexplosie!
Lees meer...
wereldkeuken
Loempiagroenten
Loempiagroenten zijn ook lekker zonder rijstpapieren jasje.
Lees meer...
wereldkeuken
Van pompoenpit tot zoutje
Geen chips in huis? Gelukkig is er nog een pompoen.
Lees meer...
wereldkeuken
Dolma van savooibladeren
Savooibladeren zijn groot en het is daarom niet moeilijk om er dolma's van te maken.
Lees meer...
Meer weergeven
Naar boven scrollen