saus

Oesterzwammenragout
Oesterzwamragout kan je ook laten afkoelen en als broodbeleg serveren

Witloof met bechamelsaus en krokant gebakken vegan spekskes
Om bechamelsaus te maken heb je vandaag geen room meer nodig. En de vegan versie is veel lichter.

Vlaamse veganade
Veganade op Vlaamse wijze opdat de nieuwe vegans het klassieke stoofvlees of Vlaamse carbonade niet missen

Deze saus van pompoen en amandel kan geserveerd worden bij klassiek gerechten alsook bij pasta of rijst

Cashew room
Ingrediënten 400 g ongeroosterde cashewnoten ½ theelepel zout 20 g zonnebloemolie Bereiding Maal de cashewnoten fijn Voeg het zout en de olie toe Blend tot een romig en zacht mengsel (4 minuten) In de koelkast wordt de room steviger

Vol-au-vegan
Vegan versie van typisch Belgisch gerecht

Aubergine met tomatensaus
Aubergines in plaats van pasta

Na 4 mislukte pogingen, gaf ik de zelfgemaakte mayonaise op. Tot ik dit recept las van Tony Kavse. Mijn 5de poging heeft de Hellmans mayonaise op een lager schap gezet! Zooo lekker!

Sausje met een lichte mierikswortelsmaak is lekker bij pitta

Vleesvervanger met patatjes en gestoofde venkel. Het romescosausje wordt bij cookidoo geserveerd bij groene asperges.

Meer weergeven