Is vegan wel gezond?
Heb je niet snel terug honger?
Hebben vegans geen tekort aan vitamine B12?
Vlees bevat eiwitten die je niet in groenten vindt.
Hoe krijg je die binnen?
Zijn sojaproducten wel goed voor het milieu?
Is vegan niet heel moeilijk?
Wat moet ik dan op mijn boterham leggen?
Wacht ik niet beter op kweekvlees?
Kunnen vegans eigenlijk wel op restaurant gaan met niet vegan vrienden?
Kan je gezond vegan koken en niet méér geld kwijt zijn?
Wat moet ik koken als ik de enige vegan tafelgast ben?
Welke vleesvervangers kies ik?
Welke zijn gerechten maak je met tofu, seitan, tempeh?
Zijn er cruelty free eieren?
Ik bak graag. Hoe moet dat zonder eieren?
Hoe vervang ik kaas?
Als ik vegan kook, ontdek ik nieuwe ingrediënten.
Er zijn eindeloos veel gerechten met peultjes, bonen, erwten, scheuten, noten, ... .
Quinoa, linzen, kikkererwten en bulgur zijn een lekkere afwisseling voor aardappelen, pasta en rijst.
Vegan gastronomie blaast zelfs de meest fervente vleeseter van zijn sokken.
Vegans eten ook geen vis en kip. Want dat zijn dieren.
Als vleeseter at ik te weinig groenten.
Cholesterol heb ik niet.
Zolang je de groentjes maar op eet.
Met vleesvervangers kan je je oude gerechten maken en niemand proeft het verschil met de goulash van de bomma.
Maaltijdsalades en groentestoofpotjes zijn snel klaar.
Vegan worden, is een persoonlijk proces. De ene begint cold turkey terwijl de andere geleidelijk aan overstapt.
Alle recepten op deze website zijn gemakkelijk en kosten weinig tijd.
Ik proef weinig verschil tussen chili sin carne en chili con carne.
Seizoensgroenten zijn het goedkoopst.
Zelfs de grootste keukenkluns kan vegan koken, zelfs Tania ;)