brieven

Persoonlijkheid als onderdeel van diversiteit. Willemsfonds heeft een bijzondere kijk op inclusiviteit.
Happy lockdown en een kleurrijk 2021!
Vóór corona hoorden we nooit over mentale gevolgen van het ingaan tegen de eigen natuur. Zullen de extraverte collega’s onthouden hoe het voelt? Of zullen zij ons wederom onze natuur niet gunnen? Reken op het laatste. Zet je schrap en weiger voortaan elke vorm van assimilatie!

Wanneer de vrijwilligers van het Willemsfonds op donderdag 12 november 2020 op p. 8 en 9 in De Morgen in diskrediet worden gebracht...

Samuel Paty werd onthoofd. Deze brief is ter ere van alle mensen die opkomen voor onze waarden en normen, de vrije meningsuiting en voor de kracht van het leren.

In plaats van de moordenaar uit de beroepscategorie te zetten, worden politieagenten onder de moordenaarscategorie ondergebracht.

Corona maakt keuzes maken moeilijk!

Corona benadrukt wat écht belangrijk is! Zoveel fijne en lieve mensen!

Week 6 van de corona lockdown. Heb jij ook goesting om iemand tegen je gilet aan te trekken? En een dikke knuffel en een knallende pakkerd te geven? De hondjes en de poezen trekken het zich anders allemaal niet aan.

Pasen in coronatijd. Zeer bizar. De paashaas blijft weg. Hij stuurt de postbode om paaswensen en eitjes te brengen...

De brief van de 93-jarige onderofficier-adjudant Jaak herinnert mij aan wijlen mijn vriend Mil. Mil schreef vanuit Kossovo en andere oorlogsgebieden beklijvende en ook ontroerende brieven naar huis.

Meer weergeven