kom creatief koken voor weinig geld en maak kans op een goody bag van takeaplantbasedlifestyle

Wie het niet breed heeft, moet bijzonder creatief zijn. In de keuken levert dat een lekker bord en een volle diepvries op. Ann Joosten toont ons een aantal knepen tijdens haar kookworkshop op 14 oktober 2023 van 15 uur tot 18 uur. We maken een pasta met groenten uit Vlaamse grond en een crumble van appel. Ook voor het dessert blijven we dus in eigen streek. Onze digitale kookworkshop is gratis want alle deelnemers kopen de ingrediënten vooraf zelf.  

We kozen voor gerechten waarvan wij de meeste ingrediënten in huis hebben.  Als je álle producten moet kopen, schatten we dat je maximaal 30 euro uitgeeft. Daarmee kan je na de workshop je diepvries vullen zodat je het gerecht later nog een aantal keren kan maken.

 

 

GRATIS DIGITALE KOOKWORKSHOP

14 oktober 2023 om 15 uur

Iedereen kookt in eigen keuken

Tijdens de workshop zal Ann alles voordoen voor de camera. We koken allemaal in onze eigen keuken. Ann wacht totdat iedereen klaar is voordat zij overgaat naar de volgende stap in het recept. Heb je een vraag of gaat het je een beetje te snel, dan kan je dat via de chat laten weten. Ik zelf zit klaar om al je vragen te beantwoorden. Zodra ons gerecht in de oven staat, dekken we de tafel. Na het koken, eten we allemaal samen, ieder aan zijn/haar/hun tafel. Wie liever niet met ons tafelt van achter een computerscherm, kan na het koken uiteraard uitloggen.

De kookworkshop is voor iedereen!

Denk je dat je moeilijk zal kunnen volgen tijdens het samen koken? Of voel je je onzeker in de keuken? Wil je liever alleen kijken zonder zelf mee te koken? Of wil je wél koken, maar zelf niet in beeld komen? Heb je geen computer of is je internet niet sterk genoeg? Vrees je dat je keuken niet geschikt is? Ben je doof of slechthorend? Twijfel je om nog een andere reden of we deze workshop ook voor jou organiseren? Of heb je vragen over hoe zo een kookworkshop precies verloopt. Aarzel niet en contacteer mij. We zoeken samen naar een oplossing. Heb je je ingeschreven en besluit je de dag zelf om toch niet deel te nemen aan de kookworkshop? Ook dat is geen enkel probleem. Laat het gewoon even weten, dan hoeven we niet te wachten.

 

Info en inschrijven

 Schrijf je nu via tania.menten@willemsfonds.be 

 

met vermelding van HALLOWEEN MENU en het aantal personen die bij jouw thuis mee zullen eten. Je krijgt dan spoedig een mail van mij met het boodschappenlijstje en de aanmeldingslink. Twijfel je of heb je vragen? Ik help je met plezier. 

Uitsmijter

 Tijdens het eten denken we na over de naam voor het gerecht dat we gemaakt hebben. De persoon die het origineelste idee bedenkt, krijgt een goody bag thuis geleverd vol met lekkers van www.takaplantbasedlifestyle.com of www.t.a.k.be.