Asperges op vegan Vlaamse wijze

Ingrediënten

·       1 kilo witte geschilde asperges

·       80 g gehakte uien

·       50 g vegan boter

·       300 g vaste tofu, met vork geplet

·       ½ theelepel zout

·       1 theelepel kurkumapoeder

·       ¼ theelepel versgemalen zwarte peper

·       60 g vegan room

 


Bereiding

 

Stoom de asperges tot ze beetgaar zijn (ongeveer 20 minuten) en houd warm

 

Bak de uien lichtjes in de vegan boter

Voeg tofu, zout, kurkuma en peper toe en meng

Voeg vegan room toe en verwarm nog 1 minuut

 

Bedek de asperges met het vegan roerei en serveer er gebakken aardappeltjes bij

 

 


Wil je de plantaardige recepten en tips van ca1000 en vele anderen volgen?

Word dan lid van onze facebookgroep. 

Je hoeft geen vegan te zijn, wij delen graag met iedereen wat vegans (w)eten. 


Reactie schrijven

Commentaren: 0